Banner 980x90

Jelgavā šogad samazinājies piedzimušo un palielinājies nomirušo skaits

Jelgava, 17.jūl., LETA. Jelgavā šā gada pirmajā pusgadā, salīdzinot ar analoģisku laika periodu pērn, ir samazinājies piedzimušo bērnu skaits, bet palielinājies nomirušo cilvēku skaits, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Šā gada pirmajos sešos mēnešos Jelgavas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēti 299 jaundzimušie, kas ir par 66 mazāk nekā pagājušā gada pirmajā pusgadā, kad tika reģistrēti 365 jaundzimušie.

Visbiežāk reģistrētie zēnu vārdi šā gada pirmajā pusgadā Jelgavā bijuši Daniils, Markuss, Rūdolfs, Aleksandrs, Eduards, Everts, savukārt meitenēm visbiežāk dots vārds Sofija, Alise, Anna, Elza, Emīlija un Elizabete.

Savukārt nomirušo cilvēku skaits Jelgavā paaugstinājies no 360 pagājušā gada pirmajos sešos mēnešos līdz 410 šī gada pirmajā pusgadā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)