Banner 980x90

Jelgavā organizē grupu nodarbības vecākiem, kuri bērnus audzina vieni

Jelgava, 15.janv., LETA. Jelgavas sociālo lietu pārvalde, reaģējot uz vecāku atsaucību un ieinteresētību, arī šogad organizē atbalsta grupu nodarbības vecākiem, kuri bērnus audzina vieni "Esam ģimene", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

"Atbalsta grupā vecākiem būs iespēja dalīties pieredzē un ar speciālistu atbalstu rast resursus, lai pozitīvi un līdzsvaroti parūpētos par bērna un savām vajadzībām, kā arī mazināt riskus bērna attīstībai, kas var būt viena vecāka ģimenē," stāstīja Sociālo pakalpojumu centra bērniem sociālā darbiniece un atbalsta grupas vadītāja Daiga Cīrule.

Nodarbību laikā vecāki varēs uzzināt, kā saprast un atbalstīt savu bērnu, kā atbildēt bērniem uz grūtiem jautājumiem, kā veidot drošas un cieņpilnas partnerattiecības pēc šķiršanās un kā veidot karjeru un rūpēties par ģimenes budžetu ikdienā.

Nodarbības plānotas reizi nedēļā. Pirmā tikšanās notiks 5. februārī. Desmit nodarbību ciklam interesenti var pieteikties līdz 4. februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)