Banner 980x90

Jelgavā notiks skanīgās dziesmuspēles "Medus kūka" pirmatskaņojums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Svētdien, 8.maijā, jelgavnieku vērtējumam tiks nodots Jelgavas bērnu un jauniešu centra "Junda" muzikālās studijas un popgrupas "Lai skan" mūzikls jeb dziesmuspēle "Medus kūka" Gunta Šveicera sacerētās mūzikas pavadībā un ar Guntas Micānes libretu, aģentūru LETA informēja "Jundā".

"Medus kūku" skatītāji aicināti noskatīties Jelgavas kultūras namā plkst.17.00.

"Stāsta darbība noris pļavā. Tiek izsludināts pavasara kross ar balvu - medus kūku. Kurš krosu noskries visātrāk - skudras, simtkājis, vaboles vai vardes - un vai tiks pie kārotās balvas, to uzzināsiet, noskatoties izrādi. Skaista mūzika, sirsnīgs sižets, spilgti tērpi un atraktīvā Santas Kancevičas horeogrāfija - dziesmuspēle būs brīnišķīga dāvana ģimenēm Mātes dienā," ziņo mūzikla veidotāji.

Biļetes var iegādāties Jelgavas bērnu un jauniešu centrā "Junda" Skolas ielā 2, koncerta dienā - kultūras namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)