Banner 980x90

Jelgavā Jauno gadu sagaidīs Pasta salā ar uguņošanu gadumijā pēc Jelgavas laika

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jelgavas iedzīvotāji un viesi Jaungada naktī aicināti tikties Pasta salā, kur uzstāsies Ivo Fomins un dīdžejs Erminass. Līksmi sagaidīt Jauno gadu piedāvās arī vairākas izklaides vietas mūsu pilsētā, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldībā.

No plkst.23 līdz plkst.1.30 Jelgavas pašvaldība organizē Jaungada sagaidīšanu Pasta salā. Tiem, kuri ik gadu pieraduši noskatīties un noklausīties valsts augstāko amatpersonu uzrunas, šāda iespēja tiks nodrošināta arī Pasta salā, kur paredzēta tiešraides translācija uz lielajiem ekrāniem.

Pasākuma dalībniekiem video būs iespēja atskatīties uz aizejošo Jelgavas 750. jubilejas gadu, būs arī Jelgavas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) apsveikums.

Svētku kulminācija paredzēta plkst.0.25, kad pēc Jelgavas laika ar uguņošanu noslēgs pilsētas jubilejas gadu un atzīmēs 2016.gada iestāšanos.

"Jelgavas kreklos" plānota "Baltā mērkaķa sagaidīšanas ballīte", kurā dīdžejs Ozols iesildīs kluba viesus ar populārākajiem aizejošā gada hitiem, uz lielā ekrāna translēs valsts amatpersonu uzrunas un no tradicionālās šampanieša piramīdas katram viesim tiks glāze dzirkstošā dzēriena. Pasākuma apmeklētāji aicināti ģērbties svinīgi, īpaši izceļot baltu apģērbu un aksesuārus. Ieeja klubā - no plkst.23.

Kopā sagaidīt Jauno gadu aicina arī naktsklubs "Tonuss". Ieeja - no plkst.23. Svinības norisināsies visās trīs kluba zālēs. Par mūziku gādās grupa "Reaching Spain" un dīdžeji "A.F.Busino" un Kalniņš, vakaru vadīs Jelgavas Jaunā teātra aktieri. Būs loterijas un citas aktivitātes, bet pusnaktī klubs katram apmeklētājam uzsauks šampanieti.

Savukārt Jelgavas "Klondaika" aicina uz ballīti "mafijas stilā". Pusnaktī "Klondaika" saviem apmeklētājiem uzsauks šampanieša piramīdu un mafinu, kā arī priecēs ar konfeti salūtu. Par mūziku gādās dīdžeji "Skein" un "Chazy", savukārt pēc tam līdz pat pēdējam dejotājam - dīdžejs "Decibel".

Jelgavniekus no plkst.21 uz Jaungada svinībām gaidīs arī "Hotel Dianda". Vakara gaitā būs dažādas aktivitātes, par mūziku gādās dīdžejs Mazais.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)