Banner 980x90

Jelgavā dienas vidū savās mājās aplaupīta sieviete

Rīga, 18.jūl., LETA. Trešdien ap plkst.15 kādā privātmājā Jelgavā, pielietojot fizisku spēku, aplaupīta sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Policisti saņēmuši informāciju, ka trešdien Jelgavā, iekļūstot dzīvojamā mājā un pielietojot vardarbību pret 1952.gadā dzimušu sievieti, nolaupīta nauda un personīgās mantas. Nozieguma vietā noskaidrots, ka sievietei nodarīti miesas bojājumi, tāpēc izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde un sniegta medicīniskā palīdzība. Tāpat policija cietušai personai noteikusi tiesu medicīnisko ekspertīzi.

Veicot operatīvās darbības un meklēšanas pasākumus, Jelgavas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbiniekiem dažu stundu laikā pa karstām pēdām aizturējuši divus vīriešus, kuri laupīšanu veikuši. Agrāk šīs personas jau bija nonākušas policijas redzeslokā par mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem. Pie aizturētajiem atrastas nolaupītās mantas un nauda. Vīrieši pašlaik atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 176.panta otrās daļas par laupīšanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā vai ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā. Bargākais sods par noziegumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem. Izmeklēšana lietā turpinās.

Policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un pieskatīt gan savus, gan arī kaimiņa īpašumus un mantu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)