Banner 980x90

Dubultojušies Jelgavas slimnīcas vadītāja Ķipura uzkrājumi

Rīga, 17.apr., LETA. 2018.gada laikā Jelgavas slimnīcas vadītāja Andra Ķipura uzkrājumi ir pieauguši vairāk nekā divas reizes, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Pašvaldības kapitālsabiedrības valdes locekļa vienīgie ienākumi pērn bijuši alga ārstniecības iestādē, kas sasniegusi 44 800 eiro. Vēl pirms gada viņa atalgojums bijis 42 520 eiro.

Pagājušajā gadā Ķipurs deklarējis arī 20 085 eiro uzkrājumus bankā, kas ir ievērojami vairāk, salīdzinot ar 2017.gada deklarācijā norādītājiem 8330 eiro.

Ķipuram pieder 2005.gada automašīna "Honda CRV", bet 1986.gadā ražotais transportlīdzeklis "Opel Omega", kas deklarēts iepriekš, deklarācijā par pērno gadu vairs neparādās.

Ķipurs ir valdes priekšsēdētājs mednieku kolektīvā "Tauri", kā arī Jelgavnieku veselības veicināšanas fonda valdes loceklis.

Slimnīcas vadītājs nav norādījis, ka viņam būtu kredītsaistības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)