Banner 980x90

Autoskola ar lieliskiem reitingiem ver filiāli Jelgavā

Presto Autoskola Latvijas tirgū ir spējusi sevi pierādīt kā prestižu un augstiem mērķiem tendētu autoskolu. Ilgi ieguldītais laiks un darbs ir nesis novērtējami augstus darba augļus, kas atspoguļojas Presto ikdienā, ļaujot kursantiem izbaudīt pilna servisa pakalpojumus ar virkni mūsdienīgiem risinājumiem. 

Augsts apmācību līmenis
Presto pastāvīgi ierindojas līdera pozīcijās CSDD braukšanas eksāmenos un iegūst augstus reitingus CSDD teorijas eksāmenu rezultātos. Šie rezultāti spēj atspoguļot smago darbu, kas tiek ieguldīts gan no instruktoru un pasniedzēju puses, gan arī pašu kursantu ieguldītais laiks un pūles. Presto komanda ir kā personīgie treneri, kas neļauj kursantam aizmirst par smagi ieguldīto laiku, finansēm un kļūdām, no kurām iemācās. Nenolaist rokas un nepadoties šajā atbildīgajā procesā ir aicinājums ikvienam kursantam. 

Latvijā jau vairāk nekā 40 filiāles
Presto neapstājas un turpina vērt durvis vaļā jaunās Latvijas pilsētās. Viena no jaunākajām Presto filiālēm ir tās autoskola Jelgavā. Protams, neizpaliek jau esošās filiāles, kas nu jau kopā veido 47 (pavisam 24 Latvijas pilsētās). Rīgā vien darbojas filiāles ikvienā galvaspilsētas mikrorajonā. 

Verot jaunas filiāles un iekarojot pēc iespējas vairāk Latvijas pilsētu, Presto nodrošina lielam iedzīvotāju skaitam iespēju apmeklēt autoskolu tuvāk mājām. Tas nozīmē gan laika ekonomiku, gan arī ietaupa finanses, ko citkārt nāktos iztērēt ceļa izdevumos, lai nokļūtu līdz tuvākajai filiālei. 

Digitāls serviss, kuram Latvijā nav līdzvērtīga
Presto digitālie pakalpojumi ir pāris soļu priekšā saviem konkurentiem:
• mācību pieteikums, līguma slēgšana, kā arī apmaksa par izvēlēto pakalpojumu ir veicama online – tas ļauj pieteikties mācībām no datora vai telefona, kas ir lielisks veids, kā izvairīties no laika šķiešanas, dodoties uz centrālo biroju;
• līguma paraugs online, kas atspoguļo noteikumus un pārējos aktuālos līguma punktus. Neslēpjot "smalko druku", Presto Autoskola ir vienīgā, kas ļauj iepazīties ar līgumu vēl pirms tā parakstīšanas brīža;
• Presto elektroniskā lietvedība sniedz iespēju jebkuru iesniegumu, ziņojumu, pretenziju iesniegt digitāli, kas ļauj kursantam ietaupīt laiku un arī finanses transporta izdevumiem, lai nokļūtu līdz biroja telpām; 
• skola ir izveidojusi savu teorijas nodarbību apmeklējumu žurnālu. Ir pierādījies, ka vidēji katram kursantam sanāk kavēt vismaz vienu reizi, lai gan noteikumos ir minēts, ka apmeklējumam ir jābūt 100%. Šāda iemesla dēļ ir izveidots šis elektroniskais apmeklējumu žurnāls, kas ļauj ikvienam kursantam saprast kuru mācību posmu ir izlaidis un aptvert iespēju atgūt zaudēto un veikt apmaksu par papildus nodarbību, kas ietaupa vairāku e-pastu vai zvanu ilgumu ar administrācijas darbiniekiem.

Presto Autoskola piedāvā virkni digitālo pakalpojumu, kas ir veidoti ar mērķi atvieglot klientu ikdienu. Kā piemēram, veikt priekšapmaksu par medicīniskās komisijas pakalpojumiem, izmantojot Presto piedāvāto komisiju tīklu, kas ir plašākais tīkls Rīgā. Lielisks veids, kā izvairīties no garajām rindām pie iestādes kases, lai veiktu norēķinu. 

Presto Autoskolas klātbūtne sociālajos tīklos
Vadoties pēc mūsdienu jauniešu tendencēm, autoskola ir spējusi tikt līdzi mūsdienu attīstītajām sociālajām aktivitātēm, kas ļauj iekarot jauniešu uzticību. Aktīvas publikācijas Instagrma un Facebooka kontos, kā arī regulāra Youtube kanālu papildināšana ļauj tuvāk iepazīt autoskolas ikdienu un pieņemt pareizo lēmumu par labu Presto Autoskolai. 

Par drošu satiksmi – tiekamies Presto!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)