Banner 980x90

Augusta sākumā Jelgavā piedāvās koncertu retro noskaņās

Rīga, 9.jūl., LETA. 3.augustā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē "Mītava", norisināsies Retro vakars, kurā piedalīsies Latvijā zināmi mākslinieki, aģentūru LETA informēja pasākuma producents Jānis Viduskalns.

Koncertā būs dzirdama Ieva Akuratere, Ira Krauja, Silvija Silava, Žoržs Siksna, Uģis Roze, Viktors Zemgals, Edvīns Zariņš, Juris Pavītols un Matīss Pavītols. Vakara vadība uzticēta radio balsīm Gunāram Jākobsonam un Mārai Eglītei.

"Pirmais Retro vakars šopavasar ar lieliem panākumiem norisinājās VEF Kultūras pilī, izpelnoties skatītāju atzinību un stāvovācijas. Tādēļ arī Jelgavas skatītājiem vēlamies sniegt ieskatu pasākumā, kur vienuviet pulcējušās patiešām lieliski un profesionāli mākslinieki, ļaujot izjust tās emocijas, ko varēja piedzīvot pavasara koncertā un kuras izbaudīja arī paši mākslinieki," pauda pasākuma režisors, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens.

Koncerta sākums plkst.18.

Koncerta pavadījumu nodrošinās muzikālā apvienība "No pusvārda" Modra Laizāna vadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)