Banner 980x90

4 iemesli, kāpēc izvēlēties KASKO apdrošināšanu

Ziema ir cauri un līdz ar to arī šķiet bīstamākais laiks pārvietoties ceļu satiksmē, tomēr vasara nāk ar saviem izaicinājumiem – uz ielām ne tikai parādās motobraucēji un automobiļu vadītāji, kas sēžas pie stūres tikai siltajos mēnešos, bet atklājas jaunas bedres, kas uzradušās ziemas laikā. Tieši tāpēc, ja neesi vēl parūpējies par KASKO iegādi savam auto, šis ir īstais laiks to izdarīt!

Lūk, četri iemesli, kāpēc vērts apdomāt KASKO iegādi!

1. Labāks naktsmiers. Vai atstāj auto pa nakti uz ielas vai daudzstāvu mājas pagalmā? Vai stāvvietai apkārt ir daudz koku vai elektrības stabu? Lai arī mēs nekad negaidām, ka ar auto kaut kas atgadīsies, vienmēr ir labāk būt 100% drošam, ka esi darījis visu iespējamo, lai samazinātu negadījuma izmaksu apmēru, ja tas tomēr notiek.

Tāpēc iegādājoties savam auto KASKO apdrošināšanu, varēsi doties pie miera ar rāmu sirdi, jo, lai kur auto pa nakti atrastos, vari būt drošs, ka pat tad, ja būs noticis kāds nepatīkams negadījums, tevi no rīta nekad negaidīs neparedzēti papildu izdevumi.
Atceries, salds miegs ir nepieciešams ne tikai, lai justos modrs rīta sanāksmē, bet arī lai droši vadītu auto. Zaudēt naktsmieru auto dēļ tik tiešām nav tā vērts.

KASKO standarta apdrošināšanas segumā visbiežāk iekļauts:
• auto zādzība, laupīšana vai apzagšana;
• citu personu ļaunprātīga rīcība;
• priekšmetu uzkrišana automobilim;
• uguns nelaimes, dabas stihijas.

2. Paredzami auto izdevumi. Ja esi budžeta plānošanas piekritējs un ar nepatiku skaties uz ātrajiem kredītiem un kredītlīniju bankā, KASKO apdrošināšana ir domāta tieši tev. Jā, tie būs pastāvīgi, nelieli izdevumi katru mēnesi, bet tie nebūs lieli, neparedzi izdevumi visnepiemērotākajā brīdī.

Otra iespēja, protams, ir krāt naudu savā kontā tieši neparedzētiem auto izdevumiem, bet reizēm daudz prātīgāk ir izmantot apdrošināšanas piedāvājumu un par mazāku maksu segt auto remonta izdevumus, kas sedzot no savas kabatas būtu daudz lielāki.

Aprēķini KASKO polises izmaksas tieši savam auto, izmantojot manapolise.lv kalkulatoru, un izvēlies sev izdevīgāko darījumu!


3. Atbalsts uz ceļa. Izvēloties iegādāties KASKO apdrošināšanu, tev vienmēr būs kāds kam piezvanīt un prasīt palīdzību, ja uz ceļa gadīsies ķibele. Vai tas būtu ceļu satiksmes negadījums ar citu auto vai sadursme ar dzīvnieku, vai gadījies iebraukt bedrē un pārsist riepu vai ar auto esi ietriecies stabā vai kupenā. 

Iespējams iegādāties KASKO, kura segumā iekļauti riski:
• dzīvnieku nodarīti bojājumi;
• nekvalitatīvs ceļu segums;
• stiklu plīsums;
• diennakts pakalpojumus uz ceļa;
• auto transportēšana pēc negadījuma uz servisu.

Izvēloties KASKO polisi, kas iekļauj minētos apdrošināšanas riskus, varēsi justies droši un pārliecināti uz ceļa visās situācijās.

4. Pat sīkumi. Ar KASKO polisi vari apdrošināt visneiedomājamākās un sīkākās lietas, kas saistītas ar auto. Vai zināji, ka KASKO polise var segt izmaksas, kas saistītas ar mašīnas atslēgu nozaudēšanu vai nepareizās degvielas ieliešanu automobilī? Tāpat arī iespējams atgūt izdevumus par bojājumiem, kas radušies nepareizas auto apkopes – mazgāšanas vai remonta – rezultātā.

KASKO apdrošināšanas polise var iekļaut tādu risku segumus kā:
• atslēgu nozaudēšanas risks (tajā skaitā signalizācijas pulšu atjaunošanu);
• bagāžas vai papildaprīkojuma bojājumi vai zādzība;
• auto apkopes risks;
• lietošanas pārtraukšana un citus.

Izvēloties KASKO, kas nosedz arī vissīkākos negadījumus, būt par mašīnas īpašnieku vēl nekad nav bijis tik patīkami un mierpilni. Vienīgais par ko jādomā, kādu maršrutu izvēlēties nākamajam mini-ceļojumam ar auto.

Padoms! Pirms iegādājies KASKO, noteikti izpēti dažādus piedāvājumus un izvēlies ne tikai finansiāli izdevīgāko KASKO polisi, bet arī tādu, kas iekļauj visus riskus, kas tev ir svarīgi un satrauc visvairāk. Kā arī nebaidies uzdot jautājumus savam apdrošinātajam pirms polises iegādes. Labāk ir zināt visu, kas tevi sagaida, jo tieši tāpēc jau vēlies iegādāties KASKO, lai mazinātu rūpes par nākotni un justos drošībā.

Atceries, ka vislabākais līdzeklis pret negadījumiem uz ceļa tomēr ir vērīgs un prātīgs auto vadītājs, un KASKO ir tikai plāns B. Lai droša braukšana un daudz patīkamu vasaras izbraucienu dabā! 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)