Banner 980x90

Zemgales pārstāvji piedalīsies senioriem veltītā tūrisma izstādē Zviedrijā 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Tūrisma attīstības valsts aģentūra sadarbībā ar Zemgales Tūrisma asociāciju un Kurzemes Tūrisma asociāciju no šodienas līdz ceturtdienai, 22.oktobrim, piedalīsies tūrisma izstādē "Seniori" Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, aģentūru LETA informēja Zemgales Tūrisma asociācijas pārstāve Liene Rulle.

Viņa pastāstīja, ka izstāde "Seniori" ir viena no nozīmīgākajām izstādēm Skandināvijā un tās galvenā mērķauditorija ir seniori. 2014.gadā izstādē piedalījās 208 dalībnieki no dažādām valstīm un to apmeklēja 12 162 interesenti.

Izstādes "Seniori" apmeklētājiem Latvijas nacionālajā tūrisma stendā šogad būs iespējams iegūt informāciju gan par daudzveidīgām atpūtas iespējām Latvijā, gan par skaistākajām Zemgales reģiona pilīm, atpūtas iespējām svaigā gaisā un reģiona pilsētu piedāvājumiem.

"Stabili finanšu ienākumi un aktīvs dzīvesveids ir galvenie raksturojošie elementi, kas arvien vairāk palielina senioru vēlmi ceļot. Vēlme ceļot izteikti ir vērojama ārzemju senioriem, kas ir aktīvi, dodas garās pastaigās, vēro dabu un labprāt bauda vietējo produkciju un kultūru. Kvalitatīvs kultūras tūrisma piedāvājums, svaigs gaiss un tīra vide ir galvenie priekšnosacījumi, kāpēc pēdējos gados savos ceļojumu plānos ārzemju tūristi iekļauj arī Latviju," skaidroja Rulle.

Zemgales reģiona tūrisma piedāvājumu izstādē "Seniori" nodrošinās Zemgales Tūrisma asociācija.

Plānots, ka 2015.gada novembra beigās Zemgales Tūrisma asociācija sadarbībā ar Zemgales reģiona pašvaldībām Latvijas nacionālajā stendā piedalīsies arī izstādē "TT Warsaw" Polijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)