Banner 980x90

Visvairāk plusu no jelgavniekiem saņem Brigmanis; svītrojumu līderis – Parādnieks

Visvairāk plusu vēlēšanu biļetenos no vēlētājiem Jelgavā 12.Saeimas vēlēšanās saņēma Zaļo un Zemnieku savienības Zemgales vēlēšanu apgabala saraksta līderis Augusts Brigmanis – 1402.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka nākamais populārākais Saeimas deputāta kandidāts Jelgavā ir Nacionālā apvienības pārstāvis Edvīns Šnore, kuram vēlētāji ievilkuši 1386 plusiņus, viņam seko saraksta biedrs Imants Parādnieks ar 1216 plusiem.

Populāri Jelgavā arī "Saskaņas" kandidāti Vitālijs Orlovs ar 1152 plusiem un Zenta Tretjaka ar 1152 plusiem.

Savukārt no "Vienotības" lielāko atbalstu ieguvis Vjačeslavs Dombrovskis ar 1085 plusiem.

Atbalstu saņēmušais I.Parādnieks ir arī līderis svītrojumu ziņā – viņš no jelgavnieku biļeteniem svītrots 814 reizes. Aiz viņa seko V.Dombrovskis ar 736 svītrojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)