Banner 980x90

Veselības ministrs Jelgavā tiksies ar veselības aprūpes iestāžu vadītājiem un ģimenes ārstiem

Ieva Čīka/LETA
Ieva Čīka/LETA

Jelgavu apmeklēs veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS), lai tiktos ar veselības aprūpes iestāžu vadītājiem, ģimenes ārstiem, izglītības iestāžu vadītājiem un citiem, kā arī plānots apmeklēt atsevišķas iestādes, aģentūru LETA informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Veinberga.

Egita Veinberga skaidroja, ka vizīte sāksies pirmdien,5.oktobrī, plkst.12.00, un tās laikā ministrs plāno apmeklēt pirmsskolas izglītības iestādi "Zīļuks", lai iepazītos ar veselības veicināšanas programmu un skolēnu ēdināšanas problēmjautājumiem Jelgavas pilsētas izglītības iestādēs, ko viņš plāno turpināt Jelgavas 4.vidusskolā.

Savukārt no plkst.15.00 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā Belēvičs tiksies ar pilsētas izglītības iestāžu vadītājiem, vietniekiem un medicīnas speciālistiem, kā arī vēlāk apmeklēšot SIA "Jelgavas poliklīnika", kur veselības aprūpē aktuāli jautājumi tiks pārrunāti ar veselības aprūpes iestāžu vadītājiem un speciālistiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)