Banner 980x90

Veselības dienu Jelgavā svinēs, ielās mērot garāmgājēju vidukļus

Pasaules Veselības dienas ietvaros Jelgavas Sociālo lietu pārvalde (JSLP) trešdien, 8.aprīlī, no plkst.9 Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā (Akadēmijas ielā 26) iedzīvotājiem organizēs bezmaksas holesterīna līmeņa pārbaudi asinīs. Iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 63048913, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv ziņo JSLP pārstāve Dace Diržine.

Dienu iepriekš, 7.aprīlī, plkst.18, Sabiedrības integrācijas pārvaldē uz lekciju "Mazuļa veselības ABC" aicināti jaunie vecāki. Tikšanās laikā ar vecākiem praktiskos padomos dalīsies ārsts pediatrs-homeopāts Edgars Mednis.

Bet sestdien, 11.aprīlī, pilsētas ielās tiks organizēta akcija "Vai tavs viduklis ir veselīgs?", mērot jelgavnieku vidukļu apkārtmērus, bet 16.aprīlī notiks seminārs izglītības un sociālās aprūpes iestāžu ēdināšanas uzņēmumu darbiniekiem par pārtikas drošību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)