Banner 980x90

Ventspils 2.vidusskolas direktores amatā ieceļ līdzšinējo Jelgavas 2.pamatskolas vadītāju

Rīga, 21.aug., LETA. Šodien Ventspils pilsētas dome nolēma Ventspils 2.vidusskolas direktores amatā iecelt Ināru Keišu, kura iepriekš vadījusi Jelgavas 2.pamatskolu, aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Putniņa.

Keiša amatā nomainīs ilggadējo Ventspils 2.vidusskolas direktori Ludmilu Volodinu. Līdzšinējā direktore pedagoģiskajam darbam bija veltījusi 45 gadus, 20 no tiem ieņemot Ventspils 2.vidusskolas direktores amatu un pirms tam astoņus gadus strādājot kā skolas direktora vietniece mācību darbā. Pateicībā par ieguldījumu izglītības darbā Volodinai piešķirts Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības raksts.

Jaunā Ventspils 2.vidusskolas direktore Keiša studējusi Latvijas Universitātē un Latvijas Lauksaimniecības universitātē, iegūstot izglītības zinātņu maģistra grādu pedagoģijā. Zināšanas izglītības jomā viņa papildinājusi, apmeklējot dažādus kursus un seminārus.

Keiša izglītības jomā strādā kopš 1992.gada, bet kopš 1998.gada viņas darba vieta bijusi Jelgavas 2.pamatskola, kur pēdējos septiņus gadus viņa ieņēmusi direktores amatu. Šo gadu laikā skola kā pirmā Jelgavā uzsāka eko izglītības virzienu, darbojoties programmā "Mamma daba" un Latvijas Vides fonda ekoskolu kustībā, un saņēma Starptautisko ekoskolas karogu.

Tā kā šogad uzsākta Jelgavas skolu tīkla reorganizācija, pievienojot Jelgavas 2.pamatskolu Jelgavas 5.vidusskolai un Jelgavas 6.vidusskolai, Keiša nolēmusi turpmāk karjeru veidot Ventspilī, izmantojot gūto pieredzi un turpinot darbu mazākumtautību skolā, sacīja Putniņa.

Keiša uzskata, ka skolai jāspēj paplašināt bērnu fiziskos un garīgos apvāršņus, veidojot viņus par personībām, kas spēj dzīvot un strādāt mūsdienu mainīgajā sabiedrībā, un ir apņēmusies nodrošināt kvalitatīvu un iekļaujošu izglītību katram skolēnam, piebilda Ventspils Izglītības pārvaldes pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)