Banner 980x90

Vēlētājs Jelgavā biļetenā meklē Sudrabas uzvārdu

"Kāpēc nav Sudrabas? Es gribu balsot par Sudrabu," tā piektdien, 3.oktobrī, kāds vēlētājs Jelgavā, neatrodot Zemgales vēlēšanu apgabala biļetenos partijas No sirds Latvijai līderi Ingunu Sudrabu, skaidroja vēlēšanu iecirknī Jelgavas kultūras namā, novēroja pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv.

Viņam paskaidrots, ka, gadījumā, ja ir vēlēšanās balsot par konkrētu personu, jādodas uz Rīgu.

Būtisku starpgadījumu dienās, kad vēlētāji var nodot savu balsi glabāšanā, nav, atzīst kultūras nama iecirkņa priekšsēdētājs Andris Vaišļa.

Viņš stāsta, ka atsaucība no vēlētājiem ir liela: "Nebijām gaidījuši. Domājām, ka nāks tikai tie, kas sestdien kādu iemeslu nobalsot nevarēs vai grib nobalsot tieši par Zemgales sarakstiem, bet sestdien nebūs šajā reģionā."

A.Vaišļa atzīst, ka jaunā "balsu glabāšanas sistēma apgrūtina iecirkņu darbinieku darbus, taču ir pārliecināts, ka ar balsu skaitīšanu problēmu nebūs.

Centrālā vēlēšanu komisija atgādina, lai piedalītos Saeimas vēlēšanās, iecirknī jāuzrāda derīga Latvijas pilsoņa pase, kurā izdarīs atzīmi – spiedogu – par dalību vēlēšanās.

12.Saeimas vēlēšanas notiks sestdien, 4.oktobrī, un tajās iespējams balsot jebkurā tuvākajā iecirknī Latvijā vai ārvalstīs no plkst.7 līdz 20 pēc vietējā laika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)