Banner 980x90

Vēl var pieteikt biznesa idejas ZABI atbalsta programmā

Zemgales apvienotais biznesa inkubators (ZABI) aicina līdz 21.augustam pieteikt perspektīvas biznesa idejas, kuru realizācijai nepieciešams atbalsta finansējums, kā arī tos uzņēmumus, kas vēlas paplašināties. Interese par inkubatoru ir ļoti liela, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ konkursa kārtībā tiks izvēlētas piecas labākās biznesa idejas.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja ZABI sabiedrisko attiecību konsultante Rūta Grikmane, ZABI līdz šim ir uzņēmis vairāk nekā 20 uzņēmumi, kas strādā gan klātienē, gan attālināti. Jaunajām kompānijām tiek sniegti pakalpojumi, kas ietver sevī telpu nomu, aprīkotas darba vietas, apsaimniekošanu, dažādas komunikācijas, sekretariāta atbalstu, biznesa vadības konsultācijas (biznesa plāna izvērtēšanu, grāmatvedību, finanšu piesaistes instrumentus, juridiskās konsultācijas u.c.), ļaujot veiksmīgi iekarot tirgu. "Visbūtiskākais ir atbalstīt jaunos uzņēmējus, kuri ir spējīgi izveidot jaunu produktu un meklē profesionālas konsultācijas, ko varam piedāvāt tādēļ mēs ticam un palīdzam tiem," pauž ZABI izpilddirektors Matīss Krēsliņš.

Inkubatora mērķis ir konkurētspējīgu uzņēmumu veidošanos un attīstību, kā arī savstarpējo uzņēmumu sadarbību , palīdzot viens otram un pārdodot cits citam savus pakalpojumus.

Lai pieteiktu savu ideju ZABI atbalstam, pretendentiem jāaizpilda pieteikuma anketa, kura ir pieejama ZABI mājaslapā www.zabi.lv.

ZABI izveidots Jelgavā un Dobelē ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) īstenoto Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējumu programmā "Biznesa inkubatoru attīstība Latvijā". Zemgales apvienoto biznesa inkubatoru veido SIA "Energo consult", kas dibināts 2010.gadā, nodrošinot projektu izstrādi, realizāciju un finanšu piesaistīšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)