Banner 980x90

Veiktas izmaiņas autobusu ražotāja "AMO Plant" vadībā

Veiktas izmaiņas Jelgavas autobusu ražotāja AS "AMO Plant" vadībā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma līdzšinējais vienīgais valdes loceklis Aleksejs Maslovs turpmāk būs padomes loceklis. Par jauno valdes locekli iecelts Valērijs Juhņēvičs.

Mainījusies arī uzņēmuma padome. Jaunais padomes priekšsēdētājs būs Gļebs Bondarenko, bet viņa vietnieks - Andrejs Berezins. Bez Maslova jaunajā padomē strādās Mihails Gladuns, Kristīna Madatova un Igors Zaharovs, kurš bija arī iepriekšējās padomes loceklis.

Iepriekšējā "AMO Plant" padomē strādāja tās priekšsēdētājs Aleksejs Komissarovs, viņa vietnieks Vladimirs Pogrebenko un padomes locekļi Pēteris Salkazanovs, Dmitrijs Jerošoks un Igors Kulgans.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)