Banner 980x90

Veikalu tīkla "top!" partneris "Mārksmens" investējis 1,7 miljonus eiro jauna veikala izveidē Ozolniekos

Rīga, 26.jūl., LETA. Veikalu tīkla "top!" partneris SIA "Mārksmens" investējis 1,7 miljonus eiro jauna veikala izveidē Ozolniekos, Skolas ielā 1b, aģentūru LETA informēja "top!" mārketinga direktore Ilze Priedīte.

Viņa sacīja, ka veikala kopējā platība ir 680 kvadrātmetru.

Veikala būvniecība sākta 2018.gada nogalē un tā projekta autors ir SIA "3D birojs".

Priedīte atzīmēja, ka ēkas tēls radīts, domājot par vides arhitektonisko kvalitāti un iekļaušanos esošajā ainavā. Ēkai izmantoti ainavai raksturīgi un saskanīgi apdares materiāli, fasādes apšuvumiem vizuāli veidojot koka tekstūru. Brauktuvēs, stāvlaukumu un gājēju zonās izvietots betona bruģa segums, kā arī sadarbībā ar Ozolnieku pašvaldību pie veikala izveidots apzaļumots skvērs.

2018.gadā "Mārksmens" strādāja ar 24,328 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 38,4% un bija 2,02 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Kompānija "Mārksmens" reģistrēta 1997.gada septembrī, un tās pamatkapitāls ir 2,088 miljoni eiro. Kompānijas īpašnieki vienādās daļās ir Dace Broka un Māris Broks.

Veikalu tīkls "top!" ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls. Ar preču zīmi "top!" Latvijā šobrīd darbojas 203 pārtikas veikali, no tiem 118 "top!" un 85 "mini top!", kuri pieder 14 vietējiem uzņēmumiem - SIA "Firma Madara 89", AS "LPB", SIA "Dekšņi", SIA "Mārksmens", SIA "Madara 93", SIA "AA & Co", SIA "Krista-A", AS "Roga-Agro", SIA "G.A.L.", SIA "Ogres prestižs", SIA "Pārtikas veikalu grupa", SIA "SP", SIA "Palmas-S" un SIA "LM Jūrmala".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)