Banner 980x90

Vasaras Saulgriežu turnīrā Jelgavā uzvar "Wulf Harder"

Foto: jbk.lv
Foto: jbk.lv
Otrdien, 21.jūnijā Jelgavā LLU Sporta centrā notika Vasaras Saulgriežu badmintona turnīrs, kurā piedalījās desmit badmintona spēlētāji. Turnīrā pārliecinoši 1.vietu izcīnīja "Wulf Harder". Spēlē par otro vietu uzvarēja pieredzējušais Ozolnieku badmintonists Olafs Krūzmētra, sīvā cīņā uzvarot savu Ozolnieku iknedēļas treniņu partneri Aināru Zanderu. Ceturtajā vietā palika 11 gadus vecais jelgavnieks Pauls Rozenvalds.

"Wulf Harder" uzvara ir likumsakarīga, jo šobrīd viņš Latvijas badmintona reitingā ir augstajā 21.vietā, un jau pēc nedēļas "Wulf Harder" pārstāvēs Kuldīgas pašvaldību Latvijas Olimpiādes badmintona turnīrā Valmierā.

Vasaras Saulgriežu turnīrā piedalījās arī divas sievietes – Zilvija Poča un Diāna Gailuma. Abas izspēlēlēja divas savstarpējās spēles, un abās spēlēs uzvarēja vairāk pieredzējusī Zilvija Poča.

Turnīram pieteikušies astoņas vīrieši tika salozēti divās apakšgrupās, un katram nācās izspēlēt ar katru, bet vēlāk divi spēcīgākie no katras apakšgrupas turnīnāja cīņu par medaļām spēcīgāko apakšgrupā, bet vājākie turpināja spēlēt vājāko apakšgrupā.

Par pārsteigumu parūpējās iepriekš badmintona turnīros nemanītais Aldis Valbaks, kurš sāvā pirmajā spēlē trijos setos sīvi pretojās Paulam Rozenvaldam, bet pēc tam vājāko apakšgrupā uzvarot arī pieredzējušo Māri Avoiņu, kā arī Kristianu Rozenvaldu. Savukārt Edgars Kupfers pēc pirmajiem diviem zaudējumiem savā apakšgrupā, cīņas vairs neturpināja.

Turnīra dalībnieki kā balvu saņēma dāvanas no "Dzintars", kā arī pirms Jāņiem tik aktuālu alu – šoreiz gan ne Latvijas, bet mūsu pierobežā, Biržu novadā brūvētā "Rinkuskiai alus".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)