Banner 980x90

Vasaras puķu stādiem Jelgavā tērēs 28 tūkstošus eiro

61 508 vasaras puķu stādi Jelgavas apzaļumošanai pašvaldībai izmaksās 28 328 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, liecina iepirkuma "Vasaras puķu stādu piegāde" lēmums.
Vienīgais pretendents, kas iesniedza savu pieteikumu, bija Ineses Tiesneses individuālais uzņēmums.

Šogad pilsētas dobes un citas vietas, kur tiek stādītas puķes, rotās dažādu krāsu begonijas, samtenes, slotiņu kohijas, alises, pelargonijas, puķu tabaka, kannas, palmu kāposti, gnefāiljas, perillas, balzmaīnes un citas puķes. 

Piegādātajiem stādiem jābūt veselīgiem, ar spēcīgu un labi attīstītu sakņu sistēmu, tiem jābūt pietiekami labi salaistītiem un mēslotiem.

Jāpiebilst, ka Bebru ceļā reģistrētais uzņēmums stādu piegādājis arī pērn, par nedaudz vairāk nekā 26 tūkstošiem eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Vēl par teju 26 tūkstošiem eiro bez nodokļa līgums ar Tiesnese uzņēmumu slēgts par stādījumu veikšanu un uzturēšanu vasarā.



 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)