Banner 980x90

Valsts proklamēšanas gadadienā sabiedriskais transports Jelgavā būs bezmaksas

Jelgava, 26.okt., LETA. Arī šogad Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā, 18.novembrī, sabiedriskais transports Jelgavā būs bezmaksas, šodien lēmuši Jelgavas domes deputāti.

Pilsētas autobusos pasažieri tiks pārvadāti bez maksas, lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju apmeklēt svētku pasākumus.

Izdevumus, kas būs radušies 18.novembrī, SIA "Jelgavas autobusu parks" tiks apmaksāti no pašvaldības budžeta programmas "Dotācijas reliģiskajām un citām biedrībām un nodibinājumiem". Līdz 21.decembrim pārvadātajam būs jāiesniedz pašvaldībai rēķins par 18.novembrī sniegtajiem pakalpojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)