Banner 980x90

Uzņēmumu apvienība apstrīd 6,6 miljonus eiro vērto Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūves iepirkumu

Jelgava, 23.janv., LETA. Piegādātāju apvienība SIA "Bildberg" un SIA "Newcom Construction" apstrīdējusi iepirkumu par Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūvi, kurā ar 6,6 miljonu piedāvājumu par uzvarētāju atzīta SIA "Latvijas energoceltnieks", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Kopumā Jelgavas pašvaldības iepirkumā startēja septiņi pretendenti. Piegādātāju apvienības piedāvātā cena bija viszemākā - 5 754 636 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Savukārt "Latvijas energoceltnieks" piedāvāja trešo zemāko cenu, proti, 6 649 912 eiro bez PVN.

Piegādātāju apvienība apstrīdējusi iepirkuma rezultātus, taču apstrīdēšanas iemeslu aģentūrai LETA uzzināt neizdevās.

IUB vēl nav izlēmis, kad uzņēmēju sūdzība tiks skatīta.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "Bildberg" pieder Ozolnieku novadā reģistrētajam būvuzņēmumam SIA "Uzars" un Jānim Uzaram. SIA "Newcom Construction" īpašnieki ir SIA "Newcom", Mārtiņš Bubens, Aivars Kacars un Jānis Čodars.

"Newcom Construction" Jelgavā izbūvējis 2014.gadā atklāto tirdzniecības centru "RAF centrs".

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Jelgavas Valsts ģimnāzijas rekonstrukciju plānots veikt, īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstīto projektu "Mācību vides uzlabošana Jelgavas Valsts ģimnāzijā un Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolā", kam prognozē finansējumu 7 878 527 eiro apmērā, tostarp 6 696 748 eiro no ERAF.

Šajā projektā paredzēta Valsts ģimnāzijas ēkas kompleksa rekonstrukcija, sporta stadiona rekonstrukcija pie Valsts ģimnāzijas, mācību aprīkojuma modernizācija Jelgavas Valsts ģimnāzijā, kā arī mācību vides uzlabošana Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)