Banner 980x90

Uzņēmējs prasa pilnveidot iepirkuma nolikumu par Svētes upes caurplūdes atjaunošanu Jelgavā

Jelgava, 5.nov., LETA. Vietējais būvuzņēmums SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate" iesniegusi sūdzību par Jelgavas pašvaldības iepirkumu Svētes upes caurplūdes atjaunošanai un plūdu apdraudējuma samazināšanai piegulošajās teritorijās, prasot pilnveidot tā nolikumu, noskaidroja aģentūra LETA.

Uzņēmuma sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītājs Jānis Stundiņš skaidroja, ka iepirkuma gaitā "Igate" lūgusi konkursa rīkotāju pilnveidot nolikuma prasības tā, lai novērstu to atšķirīgas interpretācijas iespējas.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā liecina, ka iepirkums izsludināts 4.oktobrī, nolikums vairākkārt grozīts un pēdējie labojumi veikti 2.novembrī. Pieteikumu iesniegšanas termiņš pašlaik noteikts 8.novembris.

Atbilstoši iepirkuma dokumentācijai pašvaldība paredzējusi zaļās infrastruktūras izveidošanu Sniega ielas piegulošajās teritorijās, Svētes caurplūdes atjaunošanu pie Būriņu ceļa un virszemes notekūdeņu sistēmas sakārtošanu Būriņu ceļa posmā no Blāzmas ielas līdz Zemgaļu ielai.

Igates sūdzības izskatīšanas datums IUB vēl nav noteikts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)