Banner 980x90

Ugunsgrēkā Jelgavas novadā cietis cilvēks

Rīga, 12.sept., LETA. Vakar ugunsgrēkā Jelgavas novadā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.18 saņemts izsaukums uz Jelgavas novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka otrā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas nelielā platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās, un ugunsdzēsēji vien izvēdinājuši piedūmotās telpas.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papīri, koka dobums, sausā zāle, lapas, salmu kaudze, vieglā automašīna, autobuss, divas dārza mājas, šķūnis, saimniecības ēka, divstāvu dzīvojamā māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Piekrastes ielā Daugavpilī notvēra čūsku, kas atradās pie piecstāvu ēkas ieejas, Ābeļu ielā Gulbenē izcēla meliorācijas akā iekritušu kaķi, Brīvības ielā Rēzeknē notvēra pagrabā ielīdušu čūsku un palaida brīvībā, bet Mālpils novadā no pazemes telpas izcēla tajā iekritušu bulli.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 51 izsaukumu: 18 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)