Banner 980x90

Ūdensvada plīsuma dēļ pārtrauc mācības Jelgavas 3.sākumskolā

Jelgava, 12.okt., LETA. Šodien, plīstot ūdensvadam, Jelgavas 3.sākumskolā pārtrauktas mācības, aģentūru LETA informēja Jelgavas Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Auza.

Izglītības iestādē konstatēts ūdensvada pievada bojājums, un applūdušas viena korpusa pirmā stāva telpas. Taču pašlaik ūdens jau ir savākts, apliecināja Auza.

Avārijas dēļ mācību iestādē pārtrauktas mācības, jo pašlaik skolā netiek nodrošināts ne karstais, ne aukstais ūdens. Par mācību noslēgumu informēti arī skolēnu vecāki. Pašlaik gan daļa skolēnu vēl atrodas skolā.

Auza apgalvoja, ka pirmdien mācības izglītības iestādē tiks atsāktas. Pašlaik nav indikāciju, kas liecinātu par aktu zāles, kas atrodas applūdušajā korpusā, grīdas bojājumiem. Visi iespējamie zaudējumi tiks aplēsti vēlāk, kad telpas pilnībā izžūs.

Aculiecinieka sociālajos tīklos publiskotajā video redzams, ka ūdens uz skolas pagalmu plūdis pa skolas korpusa kāpnēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)