Banner 980x90

Treniņus Jelgavas ledus hallē varētu atsākt šonedēļ

Jelgava, 4.sept., LETA. Plānots, ka treniņi Jelgavas ledus hallē, kur kompresora bojājuma dēļ otro nedēļu nav pieejams ledus, varētu atsākties šonedēļ, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Hallē turpinās bojātās iekārtas remontdarbi, tos paredzēts pabeigt tuvāko dienu laikā. Kompresoram nepieciešamā detaļa jau ir Latvijā, un tuvāko diennakti turpināsies remontdarbi.

Treniņi ledus hallē, tostarp, Jelgavas ledus sporta skolas (JLSS) audzēkņiem, varētu atsākties šonedēļ. Audzēkņi tiks informēti par treniņu atsākšanos, tiklīdz tehniskās kļūmes būs pilnībā novērstas un ledus būs sagatavots ekspluatācijai.

Jau vēstīts, ka tehnisku iemeslu dēļ Jelgavas ledus hallē nav pieejams ledus, līdz ar to uz nenoteiktu laiku atcelti daiļslidošanas un hokeja treniņi JLSS.

Vienam no kompresoriem, kas uztur ledus temperatūru, nepieciešams nomainīt detaļu.

Pēc nepieciešamās detaļas uzstādīšanas būs nepieciešamas vēl vismaz sešas stundas, lai ledus laukums būtu sagatavots ekspluatācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)