Banner 980x90

Tikšanās ar Saeimas deputātu Juri Šulcu

Aicinām visus interesentus uz tikšanos ar 12.Saeimas deputātu un bijušo Tukuma novada domes priekšsēdētāju Juri Šulcu.

Tikšanās notiks 2015.gada 22.janvārī pulksten 17:00 partijas VIENOTĪBA Jelgavas reģionālajā atvērtajā birojā, Lielajā ielā 13. Deputāta vizītes laikā tiks diskutēts par šobrīd aktuālāko Saeimā un par politisko situāciju valstī. Deputāts dalīsies arī personīgajā pieredzē par to, kā atšķiras viņa līdzšinējais darbs pašvaldībā no darba Saeimā.

Līdz šim birojā regulāri notiek diskusijas ar Saeimas deputātiem, izstādes, dzejas vakari, radošās darbnīcas, kā arī citi sabiedriski pasākumi.

Savu dalību pasākumā lūgums iepriekš pieteikt zvanot pa tālr.:20258565, 63024074 vai rakstot e pastā jelgavasbirojs@vienotiba.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)