Banner 980x90

Tiesai nodod krimināllietu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu vīrietim Jelgavā

Foto: Jekabpils24.lv
Foto: Jekabpils24.lv
Prokuratūra Jelgavas tiesai nodevusi krimināllietu, kurā kāds vīrietis apsūdzēts par smagu miesas bojājumu nodarīšanu citam vīrietim.

Kā aģentūru LETA informēja prokuratūras preses pārstāve Kristīne Sutugina, saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai 18.jūnijā Jelgavā starp diviem vīriešiem kāda bāra iekštelpās izcēlās mutisks konflikts. Izejot no bāra, abas personas devās pāri kāda ceļa braucamajai daļai. Ceļa braucamās daļas vidū apsūdzētais, būdams alkohola ietekmē, ar labās rokas dūri iesita vīrietim pa seju. Cietušais, zaudējot samaņu, atmuguriski nokrita uz ceļa braucamās daļas, gūstot smagus miesas bojājumus.

Ar savām darbībām apsūdzētā persona izdarīja noziedzīgu nodarījumu, kas paredzēts Krimināllikuma 125.panta pirmajā daļā - par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)