Banner 980x90

Telts noma rudenīgiem pasākumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Krāsainas lapas, rudens veltes un dzestrs gaiss – pārbaudīta kombinācija, kas vieniem nozīmē vasaras noslēgumu, bet citiem – iespēju izmantošanu. Rudens gadatirgus – kad tad, ja ne tagad?

Šis ir īstais brīdis krāšņai rudens andelei, kas rosina cilvēkos radošu izdomu, pulcē zinātkāros un pirkt gribētājus. Tā ir iespēja sarīkot pasākumu brīvā dabā, piemēram, gadatirgu.

Kāpēc nomāt telti pasākumam?
Rudens laikapstākļi mēdz pievilt, tāpēc – ja rīkojat pasākumu zem klajas debess, telts noma ir efektīvākais risinājums. Turklāt tas ļaus izpausties daudz radošākai pieejai nekā tas būtu iespējams, nomājot gadatirgum telpas un tādējādi nedaudz zaudējot saikni ar dabu šāda veida notikumos. 

Telts vai nojumes priekšrocības ir arī iespēja to uzstādīt teju jebkurā Jūsu izvēlētā vietā. Jāievēro vien daži nosacījumi:
• virsmai, uz kuras tiks uzstādīta telts, jābūt līdzenai, tās augstuma atšķirības var būt vien 10 cm robežās;
• jāparedz brīva vieta ap telti, lai tās uzstādīšanai netraucētu blakus esošo ēku konstrukcijas, koku zaru un citas lietas.

Pasākuma telts noma dod iespēju pasākumu rīkot tur, kur sirds kāro – pat meža biezoknī, pļavas vidū vai daudzstāvu mājas jumta. Tās mobilitāte ir būtiska priekšrocība salīdzinājumā ar jebkurām telpām. 

Kādu pasākuma telti nomāt?
Atbilde uz šo jautājumu atkarīga no tā, vai esat paša gadatirgus organizētājs vai tikai viens no tirgotājiem, kas piedalīsies tirdziņā. Līdz ar to tā var būt iespēja nomāt vienu pasākuma telti vairākiem lietotājiem vai vairākas vienādas mazas teltis, kuras izmanto katrs individuāli. 

Viennozīmīgi skaidrs ir tas, ka plašākais pasākumu telts un nojumju klāsts Latvijā ir pieejams SIA "Akurāts", kas šajā nozarē strādā jau vairāk nekā 12 gadu. Uzņēmuma sniegtais pasākumu aprīkojuma serviss nodrošina plašu nomas inventāra klāstu – sākot no pasākumu teltīm un to grīdām un beidzot ar gāzēs sildītājiem, banketa mēbelēm (galdi un krēsli, pārvalki), apgaismes lampām, piepūšamiem dīvāniem, tribīni, saliekamu skatuvi, kā arī pasākumu telts sienu drapērijām. 

Pasākumu telts nomas izmērs būs atkarīgs no tā, cik vērienīgu gadatirgu plānots rīkot, cik liela šim mērķim ir teritorija, pasākuma koncepts (ar vai bez aktivitātēm, piemēram) un plānotais apmeklētāju skaits. Tāpat jānoskaidro, kādam mērķim kalpos iznomātā telts – tā būs kā galvenā vieta pasākumam vai tomēr būs paredzēta kā īslaicīga noliktava vai mantu glabātuve. No tā būs atkarīgs, cik liela telts nomājama. 

No 9 līdz 1500 kvadrātmetriem
Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" tīmekļvietnē www.akurats.lv atradīsiet dažādu izmēru teltis un nojumes (no 9 m² līdz pat 1500 m² platībai), no kurām daļai iespējams individuāli pielāgot tās platību:
• 3 m x 3 m,
• 5 m x 5 m,
• 5 m x 5 m ar konusveida jumtu,
• 10 m x 10 m – 130 m (pielāgojama platība no 100 m² līdz 1300 m²), 
• 12 m x 10 m – 25 m (pielāgojama platība no 120 m² līdz 300 m²),
• 20 m x 10 m – 75 m; (pielāgojama platība no 200 m² līdz 1500 m²),
• 20 m x 10 m – 20 m ar stikla vai plastikāta sienām (pielāgojama platība no 200 m² līdz 400 m²),
telts "Zvaigzne" (nosegtā lietderīgā platība 50 m²). 

Atkarībā no pasākuma "scenogrāfijas", labi izskatīsies un savas funkcijas pildīs gan vairākas mazās teltis, gan arī viena vai pāris lielas pasākumu teltis. Piemēram, gadatirgus dalībniekus var visus pulcēt zem vienas telts, izkārtojot galdus, kas ir kā tirdzniecības vietas. Tajā pašā laikā  iespējams nomāt arī atsevišķas neliela izmēra teltis, piemēram, 5 x 5 m teltis ar klasisko vai konusveida jumtu.

Pilna servisa nodrošināšana – pasākums bez raizēm
Vērtējot, kādu telti vajadzēs pasākumam, droši vien esat aizdomājušies – varbūt to iegādāties, nevis nomāt? Lūk, "Akurāta" ekspertu ieteikumi, ar ko jārēķinās, ja nolemsiet savā īpašumā iegūt jaunu pasākumu aprīkojuma inventāru:
• jānodrošina piemērots transports, lai nodrošinātu telts piegādi noteiktajā vietā;
• jāparūpējas par atbilstošu uzglabāšanas vietu;
• pēc katras lietošanas reizes, pasākumu telti būtu ieteicams nomazgāt, līdz ar to jārod arī piemērota vieta, kur to netraucēti izdarīt;
• telts bojājumu gadījumā pašam jāveic tās remonts.

Ja tomēr tas nebūs pa spēkam, tad viennozīmīgi ērtāk un izdevīgāk ir nomāt pasākuma telti pie "Akurāta", kas nodrošina pilna servisa pakalpojumus – sākot no konsultēšanas par piemērotākās telts un cita aprīkojuma izvēli un beidzot ar tās piegādi un montāžu/demontāžu pasākuma vietā. 

Nomājāt pasākuma telti un citu nepieciešamo inventāru "Akurātā", jūs varat droši paļauties, ka uzticat šos jautājumus nozarē vienam no visuzticamākajiem piegādātājiem. Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" ir saņēmis Latvijas Pasākumu producentu asociācijas kvalitātes sertifikātu, kas ir augsts darba kvalitātes novērtējums, ņemot vērā, ka atzinību izteikuši nozīmīgi nozares spēlētāji. 

Ar "Akurātu" katrs pasākums būs izdevies! Nomā pasākuma telti jau šodien! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)