Banner 980x90

Swarovski rotaslietas no Nela Gems

Pašmāju zīmols Nela Gems rada apburošas un mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm – kaklarotas, auskarus, gredzenus un citas.

Swarovski kristāli ir ieguvuši plašu atpazīstamību visā pasaulē un joprojām turpina aizraut elpas vairāk nekā 100 gadu garumā. Visplašāk zināmais ir šo kristālu lietojums rotaslietās, taču mūsdienās Swarovski kristāli rotā arī apģērbus un apavus, aksesuārus, dekorācijas un kosmētiku.  

Mūsdienās Swarovski kristāli tiek izplatīti uz vairāk kā 100 valstīm visā pasaulē. Viena no tām ir arī Latvija. Tāpēc šajā rakstā vairāk par pašmāju Swarovski rotu zīmolu Nela Gems.

Nela Gems piedāvājums – svētkiem un ikdienai
Nela Gems ir latviešu zīmols, kas rada skaistas rotaslietas no īstiem Swarovski kristāliem. Zīmola piedāvājums ir ļoti plašs, tāpēc ir piemērots katras sievietes gaumei – ko skaistu atradīs gan ikdienai, gan svētkiem. Zemāk iepazīsties ar zīmola piedāvājumu. 

Mirdzošas rokassprādzes
Nela Gems popularitāti galvenokārt iemantojušas mirdzošās rokassprādzes. Vairums no tām ir veidotas no 10mm lieliem kristāliem, kas rotaslietai piešķir īpašu eleganci un mirdzumu. Tās skaisti izskatās arī kombinācijā ar rokas pulksteņiem un citām ķēdītēm.

Viens no stilīgajiem jaunumiem ir arī pērļu rokassprādzes. Plašajā piedāvājumā iespējams atrast arī rokas ķēdītes, dabīgo pusdārgakmeņu rokassprādzes un sarkanā diega aizsardzības aproces.

Sudraba auskari ar Swarovski kristāliem
Nela Gems rotaslietu piedāvājumā ir sudraba auskari, kas pieejami visdažādākajos dizainos. Piedāvājumā iespējams atrast auskarus gan ikdienišķam mirdzumam, gan arī greznus auskarus ar lieliem kristāliem svētkiem.
 


Kaklarotas
Nevar aizmirst arī piedāvājumā esošās Swarovski kaklarotas sievietēm apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā. Nela Gems rada elegantas neredzamās un personalizētās kaklarotas. Tā var būt īpaša dāvana kādam mīļam cilvēkam Valentīndienā vai dzimšanas dienā. Kaklarotu piedāvājumā gan ir pieejamas arī dažādas citas kaklarotas – ar lieliem un maziem kristāliem, ar kristāla burtiņiem un arī pērlēm.

Gredzeni
Nela Gems rotaslietu piedāvājumā ir arī sievišķīg gredzeni ar Swarovski kristāliem par ļoti draudzīgām cenām. Šī ir lieliska dāvana, jo visu gredzenu izmēri ir regulējami. Gredzenu izgatavošanā izmantoti tikai labākās kvalitātes materiāli, kas ir antialerģiski. Swarovski gredzeni ir pieejami arī atšķirīgos dizainos – ar vienu, diviem un pat trīs kristāliem uz vienu gredzenu. Katrai gaumei sava izvēle.

 
Īpašu vērtību var piešķirt kristālu nozīme, ko iespējams izlasīt Nela Gems bloga rakstā Dabīgo akmeņu apraksti. Tas var padarīt īstā kristāla krāsas izvēli personiskāku.

Nela Gems dāvanu karte – lielisks apsveikums svētkos
Mirdzošas rotaslietas ir dāvana, ko spēj novērtēt katra sieviete. Tas ir veids, kā ļaut viņai sajusties īpaši mīlētai un lolotai. Labākā izvēle ir Nela Gems dāvanu karte, jo tā atstāj izvēles iespēju sievietei pašai. 

Lai skaisti svētki!
 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)