Banner 980x90

Šūšanas uzņēmums "Spectre Latvia" sācis sadarbību ar "Adidas"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pagājušajā gadā dāņiem piederošais apģērbu ražošanas uzņēmums SIA "Spectre Latvia" ar filiālēm Jelgavas novada Kalnciemā un Rēzeknē noslēdzis veiksmīgas pārrunas ar "Adidas" zīmola pārstāvjiem un rezultātā šogad jau pilda "Adidas" pasūtījumus, norādīts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā.

Kā ziņo aģentūra LETA, 2015.gada bija veiksmīgs arī apgrozījuma ziņā, jo tas kaut nedaudz, bet pieaudzis. Proti, pērn uzņēmums apgrozīja 4 721 191 eiro, kas ir par 2% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kad apgrozījums bija 4 638 321 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Peļņa gan ir kritusies un pagājušajā gadā sasniedza 66 382 eiro, bet 2014.gadā bija 176 763 eiro. Peļņa tiks novirzīta iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai.

Uzņēmums lepojas, ka pērn izveidots jauns Nepārtrauktu uzlabojumu departaments, kura darbības mērķis ir celt darba efektivitāti. Rezultātā jau pērn izdevās ieekonomēt 200 000 darba minūšu. Šogad darbu efektivitātes paaugstināšanā plānots turpināt.

Tāpat pagājušajā gadā uzņēmums atteicās no elastīgo medicīnas saišu šūšanas, koncentrējoties uz pamata biznesu - funkcionālo apģērbu šūšanu. Tāpēc Rēzeknes filiālē atvērta septītā šūšanas līnija, savukārt Kalnciemā vēl vienu līniju plānots atvērt šogad.

Savukārt jaunu klientu piesaistei paredzēts izveidot Pārdošanas departamentu.

Pērn uzņēmumam pievienota māsassabiedrība - SIA "Diza".

Pagājušajā gadā uzņēmumā strādāja 315 darbinieki, kas ir par sešiem vairāk nekā 2014.gadā.

Uzņēmums pieder AS "Spectre" no Dānijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)