Banner 980x90

Strauji bremzējot sabiedriskajam transportam, Jelgavā cietusi pasažiere

Jelgava, 10.janv., LETA. Vakar, strauji bremzējot maršruta Rīga-Jelgava mikroautobusam, cietusi pasažiere, noskaidroja aģentūra LETA.

Negadījums noticis Rīgas ielā Jelgavā pirms plkst.17, kad, 1955.gadā dzimušajam vadot "Mercedes Benz Sprinter 516" mikroautobusu un strauji bremzējot, krita 1943.gadā dzimusī pasažiere. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektora Diāna Briede skaidroja, ka sieviete guvusi traumas, taču hospitalizācija viņai nebija nepieciešama.

SIA "Jelgavas autobusu parks" (JAP) vadītājs Gints Burks apstiprināja, ka negadījums noticis uzņēmuma mikroautobusā.

Bija radusies situācija, ka vadītājam nācās strauji bremzēt, un sieviete, kas bija sēdējusi un nebija piesprādzējusies, nokrita," notikušo aprakstīja uzņēmuma valdes loceklis.

Pašlaik cietusī nav vērsusies uzņēmumā ar lūgumu kompensēt iespējamos zaudējumus, kas var rasties, saņemot medicīnisko palīdzību. Burks skaidroja, ka JAP darbība ir civiltiesiski apdrošināta, tāpēc iespējamo pieprasījumu no pasažieres vērtēs apdrošinātājs.

Pasažieru pārvadāšanas uzņēmuma vadītājs stāstīja, ka pasažieri sabiedriskajā nepiesprādzējas, arī vadītāju lūgumi tiek ignorēti. Lai arī JAP mikroautobusos maršrutā Jelgava-Rīga-Jelgava ir arī stāvvietas, Burks uzskata, ka tās ir drošas, jo stāvošiem pasažieriem ir iespēja turēties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)