Banner 980x90

Slimnīcas "Ģintermuiža" valdes locekļa amatā iecelts līdzšinējais šo pienākumu izpildītājs

Rīga, 20.nov., LETA. Slimnīcas "Ģintermuiža" valdes locekļa amatā apstiprināts Artūrs Bērziņš, kurš Jelgavas psihoneiroloģiskās slimnīcas vadībā sākotnēji bija iecelts uz laiku, aģentūra LETA uzzināja Veselības ministrijā (VM).

Konkursā uz amatu "Ģintermuižā" bija saņemti septiņi pieteikumi, un nominācijas komisija dalībai konkursa otrajā atlases kārtā izvirzīja četrus kandidātus.

Izvērtējot kandidātus, komisija vienbalsīgi nolēma valdes locekļa amatam virzīt Bērziņu, kurš ieguva augstāko punktu skaitu, ņemot vērā viņa iepriekšējo darba pieredzi, izglītību, kvalifikāciju un iemaņu kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus kapitālsabiedrībā. Ārkārtas dalībnieku sapulcē Bērziņš iecelts slimnīcas valdes locekļa amatā.

Kā vēstīts, maijā beigās VM kā kapitāldaļu turētāja saņēmusi slimnīcas "Ģintermuiža" valdes locekļa Ulda Čāčus iesniegumu ar lūgumu pārtraukt viņa pilnvarojuma līgumu, aģentūru LETA informēja ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders. Lai nodrošinātu slimnīcas darbības nepārtrauktību, slimnīcās "Ģintermuiža" valdes locekļa amatā tika iecelts Rīgas Austrumu klīniskās universitāte slimnīcas (RAKUS) valdes loceklis Bērziņš.

Pēc VM informācijas, Bērziņš ieguvis maģistra grādu vadībzinātnē un bijis valdes loceklis VM kapitālsabiedrībās, tostarp no 2011. līdz 2016.gada novembrim Nacionālajā rehabilitācijas centrā "Vaivari", bet no 2016.gada novembra - RAKUS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)