Banner 980x90

Slēgs Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Šķibes konsultāciju punktu

Rīga, 29.marts, LETA. Ar 14.jūniju tiks slēgts Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Šķibes konsultāciju punkts, lēmusi novada dome.

Kopš 2016.gada Jelgavas novadā darbojas divi Neklātienes vidusskolas konsultāciju punkti - Svētes un Šķibes -, kur atbilstošu izglītības programmu šajā mācību gadā apgūst 310 audzēkņi.

"Diemžēl izglītojamo skaits Šķibes konsultāciju punktā ar katru gadu samazinās, piemēram, 11. un 12.klases izglītības programmu pašlaik apgūst tikai 26 skolēni, bet 10.klasē no septembra nav iestājies neviens izglītojamais. Izvērtējot visus lietderības apsvērumus un punkta uzturēšanas izmaksas, secināts, ka Šķibes konsultāciju punktu ir nepieciešams slēgt," skaidroja Neklātienes vidusskolas direktores vietniece vispārīgajos jautājumos Regina Detlava.

Seši skolēni, kuri pašlaik mācās 11.klasē un kuriem būs nepieciešams apgūt arī 12.klases mācību programmu, plāno turpināt mācības Svētes konsultāciju punktā vai tālmācībā.

Jelgavas novada Neklātienes vidusskola ir Jelgavas novada domes izveidota izglītības iestāde, kas nodarbojas ar pamata un vidējās izglītības programmu īstenošanu, sniedzot pakalpojumus Jelgavas novada un citu pašvaldību iedzīvotājiem. Mācības notiek neklātienē, kā arī izmantojot tālmācības metodi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)