Banner 980x90

Skolēnu brīvlaikā Jelgavā notiks bezmaksas nodarbības un pārgājiens

Jelgava, 16.okt., LETA. Skolēnu rudens brīvlaika nedēļā Jelgavā skolēni varēs piedalīties dažādās aktivitātēs bērnu un jauniešu centrā "Junda" un Pārlielupes bibliotēkā, kā arī Jelgavas Jauniešu centrā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

"Junda" 1.- 5.klases skolēnus aicina iepazīt pulciņu daudzveidību. Īpaši tiek gaidīti skolēni, kuri šobrīd vēl nav iesaistījušies centra pulciņos un atraduši, kā aizpildīt brīvo laiku pēc skolas. Nodarbības skolēniem ir bez maksas, un tām iepriekš nav jāpiesakās.

24.oktobrī "Junda" 1.- 5.klases skolēnus aicina doties pārgājienā uz nometni "Lediņi". Dalībnieki dosies aptuveni sešus kilometrus garajā gājienā, bet tā noslēgumā tiks cienāti ar siltu tēju. Tāpat nometnē pārgājiena dalībniekiem aptuveni divarpus stundas iecerētas radošas darbnīcas un sportiskas aktivitātes.

Uz radošo darbnīcu "Rudens uz akmeņiem" 24.oktobrī skolēnus aicina Pārlielupes bibliotēka. Bibliotekāres būs parūpējušās par materiāliem, ar ko strādāt, bet, ja dalībniekiem ir iespēja, var paņemt līdzi kādu vidēja lieluma akmeni. Nodarbībai iepriekš nav jāpiesakās un skolēni bibliotēkā gaidīti arī citās dienās.

Tāpat bērni un jaunieši gaidīti Jelgavas Jauniešu centrā, kur ir iespēja satikties ar vienaudžiem, spēlēt galda spēles, kā arī piedalīties citās radošās un sportiskās aktivitātēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)