Banner 980x90

Šķērsojot ielu ar velosipēdu pie sarkanās gaismas, Jelgavā cietuši divi pusaudži

Rīga, 4.jūl., LETA. Otrdien, šķērsojot ielu, luksoforā degot aizliedzošajam signālam, Jelgavā cietuši divi pusaudži-velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policijā otrdien ap plkst.12.30 saņemta informācija, ka Jelgavā, Lielās un Pasta ielas krustojumā, cietuši divi velosipēdisti - 2005.gadā dzimusī meitene un zēns. Abi pēc negadījuma nogādāti slimnīcā.

Sākotnējā informācija liecina, ka, degot luksofora aizliedzošam signālam, abi velosipēdisti šķērsoja krustojumu, kur notika sadursme ar automašīnu "Hyunday I20", ko vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Pašlaik policija sīkāk skaidro notikušā ceļu satiksmes negadījuma apstākļus.

VP atkārtoti aicina vecākus pārrunāt ar bērniem jautājumus, kas saistīti ar ceļu satiksmes drošību, uzsverot, ka, piedaloties satiksmē, ir stingri jāievēro ceļu satiksmes noteikumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)