Banner 980x90

Sipeniece-Gavare Jelgavā mudinās piedzīvot īstos Jāņus

Jelgava, 22.maijs, LETA. 22.jūnijā Jelgavā, Uzvaras parkā, norisināsies TV3 Līgo pasākums "Līgo skaisti šovakar!", kura saimnieces pienākumus uzņemsies Baiba Sipeniece-Gavare, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Pasākuma apmeklētājus gaida tikšanās ar Jāni Streiču, Ievu Akurateri, Olgu Rajecku, Normundu Jakušonoku, Uldi Marhileviču, "Jauno Jāņu orķestri", "Laimas Muzykantiem", brāļiem Auzāniem, Igauņu un Tihovsku ģimenēm, Normundu Rutuli, Artūru Gruzdiņu, Tautas deju ansambli "Lielupe" un Jelgavas labākajiem koriem.

"Pasākumā piedalīties aicinājām māksliniekus, kuru mūzika ir ļoti piemērota šim vakaram, bet kuri arī paši ir stipri un tradīcijas cienoši, un es galīgi nevaru iedomāties, ka viņi varētu atnāks, apsēsties un gaidīt, kad kāds atnāks un sarīkos viņiem svētkus. Tāpēc labi, ka mums ir tik daudz brīnišķīgu mākslinieku, kas šo atmosfēru no sirds arī varēs radīt," viesu izvēli komentēja Sipeniece-Gavare.

Līgo vakara rīkotāji klāstīja, ka pasākums būs kā mudinājums, izmantojot tradīcijas un zināšanas, Jāņu vakarā piedzīvot īstos Jāņus.

"Jo Jāņu naktis mums ir brīnišķīgas, bet - tikai pēc tam, kad tu pats esi sapratis, ka ir jādarbojas pašam un svētki jārada pašam. Tāpēc visas šīs lietas līdz ar koncerta atmosfēru es vēlētos nodot šā vakara apmeklētājiem, vedinot domāt, ka svētku svinēšana nav parasta lieta - cilvēkam jāmāk sagatavoties, noskaņoties un nosvinēt -," pauda pasākuma vadītāja.

Koncerta sākums paredzēts plkst.20, bet jau no plkst.18 apmeklētājus gaidīs amatnieku tirdziņš, Līgo vainagu pīšanas meistardarbnīcas un gardumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)