Banner 980x90

SIA "Distehnika" – degvielas sūknis, sprauslas, kvēlsveces

Pie mums ekspluatācijā esošajiem dīzeļdzinējiem ir uzstādītas tādu pazīstamu firmu degvielas sistēmas kā "Bosch", "Delphi", "VDO" ("Siemens"), "Denso", "Stanadyne". Mēs SIA "Distehnika" piedāvājam pilnu rezerves daļu klāstu – gan oriģinālās detaļas, gan analogus. 

Pie mums ekspluatācijā esošajiem dīzeļdzinējiem ir uzstādītas tādu pazīstamu firmu degvielas sistēmas kā "Bosch", "Delphi", "VDO" ("Siemens"), "Denso", "Stanadyne". Mēs SIA "Distehnika" piedāvājam pilnu rezerves daļu klāstu – gan oriģinālās detaļas, gan analogus. Arī rūpnīcās jauniem motoriem uzstāda šo pašu firmu izstrādātās jaunākās paaudzes barošanas sistēmas, jo tās aizvien tiek attīstītas, lai uzlabotu jaudu, patēriņu, komfortu un, protams, EURO standartu prasības.

Degvielas sūknis

Degvielas sūknis ir viena no barošanas sistēmas detaļām, kuras uzdevums, atkarībā no augstspiediena sistēmas konstrukcijas, ir padot degvielu vajadzīgajā momentā ar vajadzīgo spiedienu un daudzumu, lai sprausla varētu veikt pareizu degvielas dozēšanu cilindrā. Degvielas sūknis, attīstoties kopš tā pirmsākumiem, ir mainījis vairākas formas. Mūsdienu tehnoloģiskā risinājuma priekšteči ir rindassūkņi, rotorsūkņi, individuālie sūkņi, sūkņi ar mehānisko un elektrisko vadību, sūkņi un sprauslas apvienoti vienā korpusā, līdz beidzot tika izstrādāts šobrīd visizplatītākais common rail degvielas sūknis. Mēs SIA "Distehnika" pārbaudām un remontējam "Bosch" (CP1, CP3, CP1H, CP4), "Denso" (HP2, HP3), "Delphi", "VDO" ("Siemens") common rail sūkņus un individuālos degvielas sūkņus.

Lasiet vairāk: distehnika.lv

Sprauslas

Sprauslas ir barošanas sistēmas detaļas, kuras veic degvielas iesmidzināšanu sadegšanas kamerā. Arī sprauslu uzbūve ir laika gaitā mainījusies – sprauslas ir bijušas ar priekškameru, tiešās iesmidzināšanas, vienas pakāpes iesmidzināšanas un divpakāpju iesmidzināšanas. Šodien tiek izmantotas common rail sprauslas, kuras vienā darba taktī spēj veikt vairākas iesmidzināšanas. Mēs SIA "Distehnika" piedavājam sūķņu-sprauslu, COMMON RAIL sprauslu "Bosch", "Delphi", "Denso", "VDO" ("Siemens") pārbaudi un remontu. Sprauslām ar korekcijas kodu veicam jauna koda ģenerēšanu. 

Lasiet vairāk: distehnika.lv

Kvēlsveces

Mūsu platuma grādos ziemā ļoti svarīgu uzdevumu pilda kvēlsveces. Tās kalpo tam, lai dīzeļa dzinēju varētu iedarbināt zemas gaisa temperatūras apstākļos. Siltajā sezonā kvēlsveces  starta brīdī nodrošina EURO standartiem atbilstošu atgāzu daudzumu. Arī kvēlsvecēm ir bijušas ļoti dažādas formas, sākot ar vienkāršu spirāli, liesmu sveci, un beidzot ar mūsdienīgajām pirkstiņtipa, kuras uzsilst uzreiz. Mēs SIA "Distehnika" piedāvājam gan oriģinālās ražotāju "Bosch", "Beru", "NGK", "HKT", gan analogu ražotāju kvēlsveces.

Lasiet vairāk: distehnika.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)