Banner 980x90

Septembrī Jelgavā norisināsies izzinoši-radošās nodarbības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No septembra Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī katru mēnesi norisināsies izzinoši-radošās nodarbības, kuru laikā, iepazīstot senlatviešu gadskārtas un mūsdienu svētku tradīcijas, var radoši darboties un gūt prieku no pašu veidotām dāvanām un dekoriem. Nedēļu pirms Tēva dienas, 3.septembrī, plkst.12.00 ikviens varēs izgatavot oriģinālu dāvaniņu savam tētim svētkos – pašu rokām šūtu auduma tauriņu.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, katru gadu septembra otrajā svētdienā Latvijā tiek svinēta Tēva diena un šogad to atzīmēsim 11.septembrī. Šie ģimeniskie svētki ir nesena tradīcija Latvijā, kad tiek godināta tēva nozīmīgā loma ģimenē. Svētki nav iedomājami bez dāvanām, tāpēc Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties radošajā nodarbībā un jau laikus sarūpēt pašu rokām darinātu dāvaniņu savam tētim – šūtu auduma tauriņu.

Nodarbības laikā ikviens dalībnieks varēs iepazīt Tēva dienas svinēšanas tradīcijas Latvijā un pasaulē un izzināt auduma tauriņu šūšanas principus. Kombinējot dažādu krāsu un faktūru audumus, būs iespējams izgatavot oriģinālus tauriņus un pārsteigt savu tēti svētkos ar rūpīgi izlolotu dāvaniņu.

Izzinoši – radošā nodarbība "Dāvana Tēva dienā" norisināsies 3.septembrī plkst.12.00 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa nodarbība 4,00 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem – 1,00 eiro. Dalībnieki ar visiem nepieciešamajiem materiāliem tauriņa šūšanai tiks nodrošināti. Vairāk informācijas un pieteikšanās nodarbībai pa telefonu 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)