Banner 980x90

Šauļi plāno kopīgu atlaižu un pakalpojumu sistēmu ar Jelgavu

Viļņa, 23.jūl., LETA--BNS. Šauļu pašvaldība plāno ieviest kopīgu atlaižu un pakalpojumu sistēmu ar Jelgavu.

Šauļu pašvaldības projektu vadības nodaļas priekšniece Ieva Džaugiene Lietuvas ziņu aģentūrai BNS pastāstījusi, ka patlaban notiek publiskā iepirkuma procedūra šādas sistēmas koncepcijas izstrādei.

Pēc Džaugienes teiktā, tā visdrīzāk būs karte vai mobilā lietotne, kas dos iespēju izmantot atlaides un elektroniskos pakalpojumus abu pilsētu iedzīvotājiem.

Projektu iecerēts īstenot par pašvaldības un Eiropas Savienības līdzekļiem.

Plānots, ka datu bāzes izveidošana un četrus gadus ilga uzturēšana izmaksās līdz 200 000 eiro, bet koncepcijas izstrāde - vēl apmēram 45 000 eiro.

Gaidāms, ka jauno sistēmu mobilās lietotnes vai arī fiziskas vai elektroniskas kartes formā Jelgavas un Šauļu iedzīvotāji varēs sākt izmantot nākamā gada rudenī.

Attālums no Jelgavas līdz Šauļiem ir apmēram 85 kilometri.

Jelgava un Šauļi ir sadraudzības pilsētas kopš 1960.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)