Banner 980x90

Satiksmes ministrs piektdien apsekos reģionālo autoceļu remontdarbus Jelgavas apkārtnē

Rīga, 17.maijs, LETA. Piektdien, 18.maijā, satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) kopā ar VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) vadību apsekos reģionālo autoceļu remontdarbus Zemgalē, informēja Satiksmes ministrijas (SM) pārstāvji.

Kā pirmo ministrs apmeklēs reģionālo autoceļu Jelgava (Tušķi)-Tukums (P98), kur piecu kilometru garā posmā no Grīvas līdz tiltam pār Auces upi notiek ceļa seguma pārbūve, bet gandrīz 19 kilometru garā posmā līdz Liepājas šosejai (A9) tiek veikta seguma atjaunošana.

Tāpat ministrs apsekos būvdarbus uz autoceļa Jelgava-Iecava (P93) aiz Jelgavas, kur tiek pārbūvēts gandrīz sešus kilometrus garš posms no krustojuma ar valsts galveno autoceļu Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene) (A8) līdz Pēdām.

Žurnālistiem tiks nodrošināts transports, kas plkst.11 aties no Gogoļa ielas 3, Rīgā. Atgriešanās Rīgā provizoriski plānota plkst.14.30.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)