Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās "XIV Baltais" Piena paku laivu regatei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz 15.augustam Jelgavas pilsēta un iestāde "Kultūra" aicina ikvienu interesentu pieteikties Eiropā lielākajai piena paku laivu regatei, kura šogad norisināsies 27.augustā Jelgavā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja pasākuma organizatori.

Ļauties savai radošajai fantāzijai, izgatavot laivas un piedalīties vasaras visatraktīvākajā regatē aicināts ikviens – draugu kompānijas, darba kolektīvi, uzņēmumi un ģimenes.

Piena pakas dāvina AS "Tukuma piens", bet vērts atcerēties - jo ātrāk pieteiksies, jo lielākas izredzes saņemt sākuma kapitālu laivas būvniecībai – 1000 tukšas, aizlīmētas 1l piena pakas.

Kā ierasts, piena paku laivu regatē tiks vērtēta atraktivitāte, oriģinalitāte, komandas gars un spēja uz visu palūkoties ar smaidu. Visas komandas piedalīsies parādes braucienā un sacentīsies dažādās nominācijās. Pēc draudzīgām sacensībām Lielupes ūdeņos, Pasta salas estrādē norisināsies apbalvošana, koncerti un balle.

Ar regates nolikumu un pieteikuma anketu ir iespējams iepazīties mājas lapā www.kultura.jelgava.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)