Banner 980x90

Sāks Mītavas gājēju tilta 4820 eiro vērto apkopi Jelgavā

Foto: Edijs Pālens/ LETA
Foto: Edijs Pālens/ LETA
Pirmdien, 25.jūlijā, tiks sākta Mītavas gājēju tilta koka virsklāja apkope Jelgavā, kuras laikā uz tilta tiks ierobežota gājēju kustība, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Jelgavas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Slēgtajos tilta posmos gājēju pārvietošanās darba dienās tiks aizliegta, bet brīvdienās tilts būs pieejams gājējiem. Darbi tiks sadalīti vairākos posmos.

No pirmdienas līdz 29.jūlijam tiks slēgts posms no Driksas ielas līdz tilta vītņu kāpnēm. No 1.augusta līdz 5.augustam un no 8.augusta līdz 12.augustam būs slēgts posms no tilta vītņu kāpnēm līdz Pasta salai.

Apkopes laikā tiks veikta klāja sanesumu un netīrumu tīrīšana un mazgāšana ar augstspiediena tīra ūdens strūklu, koka virsklāja sagatavošana apstrādei un virsklāja krāsošana.

"Pilsētsaimniecība" vērš uzmanību, ka darba grafiks var mainīties atkarībā no laikapstākļiem.

Gājēju tilta "Mītava" koka virsklāja apkopi veiks SIA "RT Timber" par 4820 eiro, aģentūru LETA informēja "Pilsētsaimniecības" Administratīvās nodaļas speciāliste Sandra Maļavko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)