Banner 980x90

Saistībā ar vakarskolas pārcelšanu Rāviņš tiksies ar Jelgavas 6.vidusskolas audzēkņu vecākiem

Jelgava, 6.jūl., LETA. 10.jūlijā plkst.19 Jelgavas 6.vidusskolā notiks sanāksme, kurā Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš (ZZS) tiksies ar vecākiem, kurus interesē ar Vakara (maiņu) vidusskolas pārcelšanu uz 6.vidusskolas telpām saistītie jautājumi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Tikšanās reizē piedalīsies arī Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Auza.

Pašvaldībā skaidro, ka pasākums tiek rīkots, atsaucoties 6.vidusskolas vecāku aicinājumam un ņemot vērā viņu dažādos viedokļus. "Ikviens aicināts ierasties, lai kopīgi apspriestu 6.vidusskolas ēkas efektīvu izmantošanu," aicina pašvaldība.

Jau vēstīts, ka 6.vidusskolas audzēkņu vecāki, nedēļas sākumā tiekoties ar Auzu, lūdza rīkot atklāto sapulci ar domes vadību un deputātiem, jo tikšanās laikā vairākkārt izskanēja pārmetumi, ka izmaiņas plānotas, laikus nepaziņojot par to vecākiem.

Tāpat kā vienu no alternatīvām skolas telpu izmantošanai vecāki minēja bērnudārza grupu atklāšanu izglītības iestādē. Un, balstoties uz iepriekš izskenējošo informāciju, ka uz vakarskolas telpām plānots pārcelt Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvaldi, vecāki aicināja pārvaldi izvietot 6.vidusskolas telpās.

Ziņots arī, ka no 1.septembra Jelgavas Vakara (maiņu) vidusskolas darbs tiks nodrošināts 6.vidusskolas telpās, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā, kas jūlijā lems par šo jautājumu.

Iecere abas izglītības iestādes apvienot zem viena jumta radusies, jo abās skolās samazinājies skolēnu skaits, tāpēc "pašvaldība sākusi skatīt jautājumu par abu skolu turpmāko attīstību, vienlaikus saglabājot abu izglītības iestāžu juridisko patstāvību". Katra skola strādās ar savu pārvaldības modeli, direktoru, vietniekiem, pedagogiem, īstenojot savas skolas licencētās mācību programmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)