Banner 980x90

Saeimas sēdi atliek uz nedēļu, jo deputāts Liepiņš atsakās pamest sēžu zāli

Saeimas sēdē izsludināts pārtraukums uz nedēļu, jo deputāts Dainis Liepiņš (LRA) vairākkārtīgi atteicās pamest Saeimas sēžu zāli.

Liepiņš neņēma vērā Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces (VL-TB/LNNK) aicinājumus pamest sēžu zāli. Arī pēc diviem izsludinātiem īsiem sēdes pārtraukumiem deputāts atgriezās deputāta vietā sēžu zālē.

Tāpēc Saeimas sēdes tā brīža vadītājs, Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze (ZZS) izsludināja sēdes pārtraukumu uz nedēļu.

Iepriekš tika divas reizes sasaukta Saeimas Prezidija un frakciju padomes kopsēde, kurā neviens neizteica iebildumus par lēmumu izsludināt Saeimas sēdes pārtraukumu līdz 23.aprīlim.

Iepriekš Saeima ir lēmusi par atļauju izdot deputātu Liepiņu kriminālvajāšanai. Kriminālvajāšanā izdotajiem Saeimas deputātiem ir liegts piedalīties Saeimas un komisiju sēdēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)