Banner 980x90

Rehabilitācijas centrs palīdzēs atveseļoties un veiksmīgāk pretoties slimībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Medicīniskā palīdzība ir komplekss pakalpojums, kas prasa ne vien vizītes pie ārsta, bet arī izmaiņas dzīvesveidā un pacienta aktīvu dalību ārstēšanas procesā. Ļoti bieži ar medikamentiem nepietiek, lai pilnībā izārstētos un atgrieztos normālā dzīves ritmā. Neatņemama medicīnas sastāvdaļa ir rehabilitācija, kas palīdz atjaunot spēkus pēc operācijas un nostiprināt organisma vājas vietas. Rehabilitācijas centrs ir nepieciešams ikvienam, kurš ir pārcietis smagu slimību vai cieš no hroniskajām veselības kaitēm.

Rehabilitācijas centrs ar plašu pakalpojumu klāstu bērniem un pieaugušajiem
Lai būtu vieglāk atveseļoties, izvēlieties rehabilitācijai skaistu vietu, kur pacientiem palīdz ne tikai ārsti un apkalpojošais personāls, bet arī daba. Šādu rehabilitācijas centru atradīsiet gleznainā Baltezera krastā, tikai 15 km attālumā no Rīgas. Plašu teritoriju pie ezera ieņem viesnīca "Baltvilla", un viesnīcas kompleksā atrodas veselības centrs "Baltezers". Tajā darbojas rehabilitācijas centrs, kas sniedz valsts apmaksātas speciālistu konsultācijas un dažādus rehabilitācijas pakalpojumus:
- fizioterapeitisko masāžu, vingrošanu un terapiju ar kustību trenažieriem;
- fizikālo terapiju muguras, locītavu un asinsvadu slimību ārstēšanai un profilaksei;
- ūdens terapiju, kas samazina krampjus;
- sāls terapiju astmas un citu elpceļu saslimšanas gadījumos.

Rehabilitācijas centrs piedāvā medicīniskos pakalpojumus šādām pacientu grupām:
- ar kustību aparāta, attīstības un funkcionēšanas traucējumiem;
- ilgstoši slimojošajiem;
- ar invaliditātes draudiem;
- operācijas, apdegumus un apsaldējumus pārcietušajiem;
- bronhiālās astmas slimniekiem.

Rehabilitācija, atpūta un izklaide vienuviet
Veselības centru un viesnīcu ieskauj priežu mežs, kas dāvā rehabilitācijas centra viesiem svaigu gaisu un garu atslābinošas ainavas. Centrā "Baltezers" ir iespējams ne tikai iziet rehabilitācijas kursu, bet arī apmeklēt dažādas sporta nodarbības un palutināt sevi skaistumkopšanas salonā ar SPA procedūrām. Mīļi gaidīti ir arī vecāki ar dažādu vecumu bērniem, jo "Baltezerā" darbojas jauno vecāku skola un bērnu vingrošanas grupas, gan ārstniecībai, gan vispārējai attīstībai. Par gardām maltītēm parūpēsies "Baltvilla" viesnīcas pavāri, bet labu noskaņojumu nodrošinās atsaucīgs personāls.

Pajautājiet savam ārstam par rehabilitācijas iespējām
Veselības centra pakalpojumus var izmantot ikviens, kuram šķiet, ka viņam tas būtu nepieciešams. Lai medicīnisko palīdzību saņemtu bez maksas, ir nepieciešams norīkojums no ģimenes ārsta, bet dažos gadījumos – ārstu konsīlija atzinums vai Veselības un darbspēju ekspertīzes valsts komisijas izziņa. 

Ienāciet Baltvilla.lv un uzziniet vairāk par piedāvātājiem rehabilitācijas veidiem un pacientu uzņemšanas nosacījumiem. Rehabilitācijas centrs "Baltezers" atgriezīs Jums spēju brīvi kustēties un netraucēti baudīt dzīvi katru dienu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)