Banner 980x90

Rāviņš dosies komandējumos uz Briseli un Jelgavas sadraudzības pilsētu Francijā

Jelgavas pilsētas dome šonedēļ akceptēja, ka Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš (ZZS) dosies komandējumos uz Briseli un s sJelgavaadraudzības pilsētu Ruel-Malmezonu Francijā, aģentūra LETA uzzināja domes sēdē.

Dome nolēma komandēt Jelgavas mēru uz Briseli 3.jūnijā saistībā ar 11.maija Eiropas Komisijas Reģionālās politikas un pilsētpolitikas ģenerāldirektorāta uzaicinājuma vēstuli piedalīties seminārā "Pilsētattīstības tīkls".

Savukārt saistībā ar 2007.gada 28.jūnija Sadraudzības līgumu starp Jelgavu un Ruel-Malmezonu un pamatojoties uz 12.februāra Ruel-Malmezonas mēra uzaicinājuma vēstuli, dome akceptēja, ka Rāviņš dosies komandējumā uz Ruel-Malmezonu Francijā no 10.septembra līdz 13.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)