Banner 980x90

"Virši-A" aktīvi turpina tīkla modernizāciju visā Latvijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "Virši-A" aktīvi turpina degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla modernizāciju, īstenojot vairāku staciju rekonstrukciju visā Latvijā. Turpinot uzņēmuma stratēģijas īstenošanu – stiprināt DUS tīklu visā Latvijā – AS "Virši-A" šobrīd īsteno vairāku staciju modernizāciju atbilstoši jaunajai koncepcijai. 

Staciju modernizācija jau noslēgusies Valkā (DUS "Valka Lugaži"), Gulbenē (DUS "Gulbene") un Kārsavā (DUS "Kārsava"), savukārt šobrīd ir uzsākusies vēl divu nozīmīgu staciju modernizācija Kurzemē un Vidzemē – DUS "Pūre" un DUS "Ragana". Pēc pirmās kārtas rekonstrukcijas, DUS "Valka-Lugaži" ir veikta pilnīga veikala pārbūve. Modernajā 32 m2 veikalā klientiem ir pieejams plašāka sortimenta preču klāsts, kas iepriekš nebija iespējams mazās veikala platības dēļ.

Arī DUS "Gulbene" ir noslēgusies pirmā rekonstrukcijas kārta. Pēc modernizācijas šajā stacijā ir pārbūvēts veikals 60m2 platībā. Lai klientiem iepirkšanos šajās stacijas padarītu vēl ērtāku, stacijā ir izveidota otrā kases aparātu sistēma, kas būtiski paātrinās klientu apkalpošanu. DUS "Kārsava" pavisam nesen ir noslēgusies veikala rekonstrukcija, kuras laikā īstenota veikala pārbūve. Tajā izveidots moderns veikals atbilstoši uzņēmuma jaunajai koncepcijai 33 m2 platībā. Modernizētajās stacijās ir pieejams plašs auto un pārtikas preču klāsts, tajās ir uzstādīti jaunākās paaudzes Šveices kafijas automāti, kas ļauj baudīt jauno "Virši-A" kafiju, kas pagatavota no svaigām, Latvijā grauzdētām kafijas pupiņām.

Tāpat visos DUS pieejams 4G bezmaksas interneta pieslēgums. Plānots, ka DUS "Gulbene" un DUS "Valka Lugaži" šī gada pavasarī tiks uzsākta arī otrās kārtas rekonstrukcija, kas paredz stacijas iebraucamā laukuma labiekārtošanu. Turpina Jānis Riekstiņš, AS "Virši-A" valdes priekšsēdētājs: "Tā kā "Virši-A" tīkls pārklāj visu Latvijas teritoriju, būtiski ir ne tikai turpināt tā attīstību, atverot jaunas un mūsdienīgas stacijas, bet modernizēt arī esošās stacijas. Mēs vēlamies saviem klientiem nodrošināt augstu kvalitāti un lielākas ērtības, tāpēc ir būtiski, lai katra iepirkšanās reize mūsu stacijās būtu patīkama neatkarīgi no tā, kur stacija atrodas. Jāuzsver, ka lielākām klientu ērtībām esam uzsākuši darbu pie diviem būtiskiem uzlabojumiem mūsu staciju tīklā – pirmkārt, otro kašu sistēmu ieviešanu vairākās stacijās, kas būtiski uzlabos klientu apkalpošanas kvalitāti. Otrkārt, ņemot vērā, ka ātrās uzkodas kļūst par arvien populārāku autovadītāju ikdienas sastāvdaļu, esam uzsākuši īstenot privātā "Virši-A" preču zīmola paplašināšanu, kas paredz, ka jau drīzumā mūsu klientus sasniegs jauns piedāvājums ātrās ēdināšanas sortimentā."

Lai īstenotu ātrās ēdināšanas sortimenta piedāvājuma paplašināšanu un uzlabošanu, rekonstruētajos DUS jau ir uzstādītas profesionālas konvekcijas krāsnis, kas ļaus pagatavot augstas kvalitātes karstās uzkodas. Plānots, ka jaunas un modernas ēdiena pagatavošanas krāsnis ar laiku tiks uzstādītas visā DUS tīklā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)