Banner 980x90

"Ozolnieki" iepriecina līdzjutējus ar uzvaru 

Foto: Rinalds Vācers
Foto: Rinalds Vācers

Sestdien, 5.decembrī Ozolnieku sporta namā notika Latvijas čempionāta badmintonā klubu komandām Zemgales divīzijas spēle: "Ozolnieki" pret "Penkuli". "Ozolnieki" uzvarēja ar 4:1, tādējādi iepriecinot Ozolnieku sporta namā sanākušos līdzjutējus, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas Badmintona klubā.

"Ozolnieki" kvalifikācijas turnīru noslēdzot ar divām uzvarām un vienu zaudējumu. Iepriekš "Ozolnieki" jau bija uzvarējuši "Jelgavu", bet zaudēja Zemgales divīzijas līderiem – LLU studentiem, kuri vēl pirms pēdējās spēles ar "Jelgavu" jau ir nodrošinājuši sev kvalificēšanos uz Latvijas čempionāta finālturnīru, kas 19.decembrī notiks Siguldā.

"Penkule" kvalifikācijas turnīru noslēdza ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem. Arī "Penkule" uzvarēja "Jelgavu", taču zaudēja gan LLU studentiem, gan arī cīņā par 2.vietu piekāpās "Ozolniekiem".

Vienīgā komada, kura vēl nav izbaudījusī uzvaras garšu, ir Jelgava, kura visas līdzšinējās speļēs zaudēja ar 2:3, taču abās zaudētajās spēlēs bija viens pāris punktu attālumā no uzvaras. Spēlē ar "Ozolniekiem" izšķirošā "Jelgavai" bija sieviešu vienspēle, kas tika zaudēta trijos setos, bet spēlē pret "Penkuli" izšķirošā bija sieviešu dubultspēle, kur arī tikai zaudēta trijos setos.

Latvijas Badmintona federācijas ģenerālsekretārs Kristians Rozenvalds ir īpaši gandarīts par līdzjutēju klātbūtni spēlēs laikā. "Tieši tāds arī bija mūsu mērķis, ka būs šādas Latvijas čempionāta spēles, kuras zālē klātienē vēros līdzjutēji. Paldies arī Ozolnieku klubam, kurš īpaši piestrādāja, lai par spēli izziņutu vietējiem interesentiem. Lai ir vairāk šādas spēles! Un lai ir vairāk vietas, kur notiek šādas spēles! Esmu pārliecināts, ka ikviens spēlētājs vēlētos spēlēt šādā atmosfērā," priekos dalās Kristians Rozenvalds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)