Banner 980x90

"Maxima" nesodīs uzņēmumu, kas tirdzniecības zālē atstāja žurku indi

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Lielveikalu tīkla SIA "Maxima Latvija" darbinieki turpmāk saņems detalizētāku informāciju par plānotajiem deratizācijas darbiem veikalos, aģentūrai LETA apliecināja uzņēmuma komunikācijas vadītājs Jānis Beseris. Viņš arī atklāja, ka uzņēmums neplāno sankcijas pret uzņēmumu SIA "Aktis", kura darbinieki veikala tirdzniecības zālē Jelgavā atstāja vīstokli ar žurku indi.

"Noritēja tikšanās ar uzņēmumu, kurš nodrošina dezinfekcijas un deratizācijas prevencijas pasākumus "Maxima Latvija" veikalos. Tās laikā pārrunāta radusies situācija un sagatavots darba plāns. SIA "Aktis" pašlaik pārskata dezinfekcijas un deratizācijas procesu, izstrādā jaunu kārtību un soļus procesa pilnveidošanai. Šis plāns paredzēs arī veikalu darbinieku apmācību un detalizētāku informēšanu par plānotajiem prevencijas pasākumiem, kuri tiek īstenoti veikalos," informēja Beseris.

Viņš arī atklāj, ka pašlaik nekādas sankcijas pret sadarbības partneri nav plānots veikt.

LETA jau ziņoja, ka 10.aprīlī veikalā "Maxima" Driksas ielā, Jelgavā, atrasts aizdomīgs vīstoklis, kura dēļ uz vairākām stundām paralizēts veikala darbs. Vēlāk izrādījās, ka vīstoklī atrodas grauzēju inde.

Ēsmu grauzējiem nedrīkst izlikt tirdzniecības zālē, taču citu veidu, kā izķert peles, uzņēmuma pārstāvji konkrētajā situācijā neredzēja, aģentūrai LETA iepriekš apgalvoja SIA "Aktis" valdes locekle Evita Misa. Viņas vadītais uzņēmums nodrošina dezinfekcijas un deratizācijas pakalpojumus veikalam "Maxima" Jelgavā, kur trauksmi radīja atrasts vīstoklis ar grauzēju indi.

"Veikalā bija parādījušās peles, par ko liecināja viņu ekskrementi. Izvietojām līmlaukus, taču nevienu peli šādi nenoķērām. Tāpēc uz dažām dienām tirdzniecības zālē zem plauktiem izlikām ēsmu, jo citādi noķert peles neizdevās. Šīs ēsmas lietošana ir atļauta Eiropas Savienībā," stāstīja Misa, atzīstot, ka ēsmu tirdzniecības zālē izvietot nedrīkst.

Viņa skaidroja, ka ēsmas iepakojumi izvietoti zem plauktiem, kur pircējiem tie nebija pamanāmi: "Lai tos ieraudzītu, vajadzētu speciāli pietupties vai ķeksēt tos ar garu kātu."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)